Lecsapott a NAV a Mall.hu webáruházra: 4,5 milliárd forint értékű csalás miatt nyomoznak

  • narancs.hu
  • 2017. november 14.

Bűn

Az áruház technikai okokra hivatkozva szünetelteti szolgáltatásait.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közös, nagyszabású akciót hajtott végre a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársaival a Mall.hu alá szervezett, cégláncolatokat működtető bűnszervezet felszámolásával kapcsolatban. A hatóságok 4,5 milliárd forint összegű költségvetési csalás miatt nyomoznak – írja az MTI.

A webáruház honlapja egyébként technikai okok miatt jelenleg nem elérhető, szolgáltatásaik szünetelnek. A Mall.hu kedden közleményt juttatott el a NAV-hoz, melyben hangsúlyozzák: mindenben együttműködnek a hatóságokkal annak érdekében, hogy mielőbb lezárhassák a nyomozást. További információt a nyomozásra hivatkozva nem közöltek.

Mall.hu webáruház

Mall.hu webáruházban a termékekhez gyors hozzájutást ígérünk, ezt professzionális logisztikai rendszerünkkel, három szerződött, élen járó futárcéggel és folyamatosan frissülő raktárkészletünkkel érjük el. Ezen felül baráti árakat kínálunk, melyet komolyabb mennyiségi kedvezményekkel, valamint a klasszikus boltokhoz képest olcsóbb működéssel érünk el, ezt az árelőnyt kedvező árakban adjuk át vásárlóinknak.

Figyelmébe ajánljuk