Letartóztatták H. Zoltán divattervezőt

  • narancs.hu
  • 2022. október 25.

Bűn

A BRFK "kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást".

Vasárnap elrendelte a bíróság H. Zoltán ismert divattervező letartóztatását, miután október 21-én a rendőrség jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot talált a lakásán – írta meg a Magyar Hang. A lap több egymástól független forrásból úgy értesült, felmerült, hogy H. Zoltán a kábítószerrel kereskedhetett is. Az ügyben a Magyar Hang szerint további ismert nevek is felmerültek, köztük politikusok és egy újságíró is.

A rendőrség közleménye szerint október 21-én bűnügyi információk alapján fogtak el két férfit Budapest 4. és 13. kerületében. Az egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port találtak. "Az anyagokat szakértők vizsgálják" – írta a rendőrség. "A BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, egyiküket a bíróság azóta letartóztatásba helyezte. Az eljárásnak jelenleg nincs több gyanúsítottja."

A Blikk egyértelműsíti, hogy szerintük Herczeg Zoltán divattervezőről van szó.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.