Meggyilkolták Bagdy Emőke fiát Amerikában

  • narancs.hu
  • 2023. október 25.

Bűn

A pszichológus szerint előre kitervelt, szándékos rablógyilkosság áldozata lett a fia.

Az egyesült államokbeli Phoenixben október 21-én halálra késeltek egy 53 éves férfit, Császár Zsoltot – közölte korábban az arizonai sajtó. A Blikk megkeresésére Bagdy Emőke megerősítette, hogy fia volt az áldozat.

Igaz a hír, megölték a fiamat. Megsemmisültem, felfoghatatlan a számomra

– fogalmazott a pszichológus.

Az elkövető, egy 18 éves férfi azt állította, hogy Császár a nővére lakásán vendégeskedett, amikor összeszólalkoztak és önvédelemből szúrt. Bagdy szerint viszont "értelmetlenségek" jelentek meg az amerikai lapokban, ugyanis ő az áldozat hozzátartozójaként, amerikai jog szerint a boncjelentéstől a tanúvallomásokig minden nyomozati anyagot megismerhetett, és az alapján egészen más történt, mint amit a késelő állít.

A fiamat – aki teológus volt – egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. A bűntényt egyelőre a 18 éves, 2 méter magas, kisportolt Jackson vállalta magára, de más vitte el az autót, a mobiltelefont, stb.

– nyilatkozta Bagdy, aki szerint a jóindulatú, mélyen hívő, embereknek mindig segítő, vékony és alig 170 centi magas fia nem ismerte a támadókat, "és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra".

A késelő, aki az egész gyerekkorát intézetekben és fiatalkorúak börtönében töltötte, a Blikk szerint 2 hete volt próbaidőn szabadlábon, egy reintegrációs program keretében, amikor megölte Bagdy fiát.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk