Pedofil fotós dolgozott a Little Miss Hungary gyerekszépségversenyen

  • narancs.hu
  • 2024. április 16.

Bűn

Az egyelőre nem tisztázott, a modellek ellen irányultak-e a bűncselekmények.

Voltak már problémák eddig is a Little Miss Hungary szépségverseny körül, hiszen főszervezőjét, Bartolovics Ildikót többen feljelentették csalás miatt, de az Átlátszó mai cikke szerint van itt sokkal súlyosabb dolog is:  a Little Miss Hungary magyar szervezője többek közt egy bizonyos P. K.-val is dolgozott, aki az Átlátszó értesülései szerint jelenleg 6 éves börtönbüntetését tölti gyermekpornográfia és szexuális visszaélés bűntette miatt.

Az portál által megszerzett ítélet szerint a férfi 18 – esetenként 14 – év alatti lányokat vett rá arra, hogy modellt álljanak neki. „Eleinte a lányok ruhában szerepeltek a fotókon, később készültek fehérneműs, bikinis, félmeztelen, meztelen felvételek is. Előfordult olyan is, hogy szexuális kapcsolat létesítésére, szexuális cselekmény végzésére vette rá a lányokat. Ezekről fényképeket és videófelvételeket készített. A pedofil adatbázisban is megtaláltuk a fotóst, ám nem P. K. néven, hiszen az csak a “művészneve” volt.”

A Little Miss Hungary Facebook oldala alapján a fotós többször is készített felvételeket Bartolovics stábtagjaként. Az Átlátszó megjegyzi: azt nem tudják, hogy a fotós által elkövetett bűncselekmények a Little Miss Hungary modelljei ellen irányultak-e, csupán annyi biztos, hogy a verseny szervezőjével több alkalommal dolgozott együtt korábban.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk