Rács mögé került a szerencsétlen józsefvárosi Robin Hood

  • narancs.hu
  • 2022. május 22.

Bűn

Templomból próbált Mária szobrot lopni, de elejtette és összetört, aztán azt mondta, el akarta adni, hogy a bevételből a szegényeknek segítsen.

A 35 éves Sz. Dániel még tavaly januárban próbált egy józsefvárosi templomból ellopni egy Mária szobrot, a kísérlet azonban kudarcba fulladt, a szobor ugyanis olyan nehéz volt, hogy Sz. Dániel elejtette, így az összetört – írja a Police.hu.

A rendőrök a férfit azonosították, elfogták és lopás bűntett kísérletének gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A 35 éves férfi az eljárás során beismerő vallomást tett.

Sz. Dániel azt mondta a nyomozóknak, hogy a szobrot el akarta adni, a pénzt pedig a szegények között osztotta volna szét.

A szobor valószínűleg helyrehozhatatlan károkat szenvedett:

 
Forrás: Police.hu
 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk