Sóoldatot adott be Pfizerként a vírustagadó háziorvos

  • narancs.hu
  • 2022. május 23.

Bűn

A „sóoldatos betegek” pénzért a hivatalos igazolást is megkapták tőle. 

Pfizer vakcina helyett sóoldatot adott be több betegének is egy alföldi kisvárosban a 70 éves orvosnő, J. Johanna – írja a Blikk. A lap cikke szerint eddig tizenhárom esetben bizonyosodott be a szabályszegés, de nem kizárt, hogy a jelenleg is folyó nyomozás még ennél is jóval több alkalmat tár majd fel.

A lap információi szerint háziorvos amellett, hogy vírustagadó, pénzt is keresett a dologgal, a „sóoldatos betegeknek” ugyanis jó pénzért kiállította a hivatalos igazolást, miszerint szabályosan megkapták a Pfizer vakcinát, így hozzájuthattak védettségi igazolványukhoz.

A Blikk úgy tudja, a lebukáshoz az egyik be nem oltott páciensének elszólása, illetve a rendőrség hatékony munkája kellett. Miután felmerült a visszaélés gyanúja, a hatóság kamerákat helyezett el a doktornő rendelőjében, ami igazolta a rendőrök feltevéseit. A rendőri akció során a rendelőben a háziorvost és asszisztensét is őrizetbe vették. 

A lapnak a helyiek közül többen is arról meséltek, hogy az orvosnő "más" módszereiről volt híres, volt, hogy gyógyteát és narancsitalt javasolt szívbetegségre, vagy hogy műszerek helyett az érzékszervei alapján diagnosztizált embereket. A településen szinte mindenki tudta, hogy a doktornő vírustagadó, állítólag a pácienseire rászólt, hogy a rendelőben vegyék le a maszkot, mert ez az egész Covid-őrület egy nagy marhaság, amivel hülyítik az embereket.

A doktornő és asszisztense lakásán, illetve a rendelőben is kutatást tartottak a nyomozók. Több mint 3 millió forintot, 1000 eurót, regisztrációs nyilatkozatokat, oltási igazolásokat, oltóanyag-ampullákat, telefonokat és laptopokat, valamint két gépkocsit foglaltak le.

A lap információi szerint a kamuoltást kapó páciensek nem mind Jánoshalmaiak, az ország több pontjáról is érkeztek. J. Johanna segédje részletes beismerő vallomást tett, melyben elismerte: tisztában volt azzal, hogy főnöke a tilosban jár. Ha bebizonyosodik az orvos bűnössége, hosszú évekre is börtönbe kerülhet.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk