Rálőtt a rendőrség egy nőre Párizsban, aki terrortámadással fenyegetőzött

Bűn

Azt állította, robbanóeszköz van nála.

Rálőtt a francia rendőrség egy nőre kedd délelőtt a párizsi metróban, aki szemtanúk szerint terrortámadással fenyegetőzött,

és azt kiáltotta, hogy Allah akbar – közölték rendőrségi források.

A rendőrök az utasok riasztása nyomán léptek fel a testét teljesen elfedő muzulmán öltözéket, abaját viselő nővel szemben, aki azzal fenyegetőzött, hogy robbanóeszköz van nála. A rendőrök a Francois Mitterrand Nemzeti Könyvtár megállójában félreállították a nőt, miközben kiürítették a megállót.

Miután a nő ellenállt a hatósági intézkedésnek, és azzal fenyegetőzött, hogy "mindent felrobbant", a testi épségüket féltő rendőrök hasba lőtték. A nőt életveszélyes állapotban kórházba szállították – jelezte a párizsi ügyészség, amely arról is tájékoztatott, hogy

sem a nőnél, sem az átvizsgált metrómegállóban nem találtak robbanóeszközt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.