Szexuális kényszerítés miatt nyomoz a rendőrség, a kormánymédia szerint Donáth Lászlót jelentették fel

  • narancs.hu
  • 2019. augusztus 7.

Bűn

Az evangélikus lelkész nem nyilatkozik az ügyben.

A rendőrség nyomozást rendelt el szexuális kényszerítés gyanúja miatt a Gaudiopolis szeretetotthon egyik alkalmazottjának feljelentésére - közölte a BRFK a hvg.hu-val.

Gyanúsítotti kihallgatás az ügyben nem történt, és a rendőrség névre szóló megerősítést sem tett, de a TV2 Tények című műsora szerint az alkalmazott Donáth László evangélikus lelkészt, volt szocialista képviselőt jelentette fel.

Donáth - mint azt a kormányközeli média sietve hangsúlyozza - a momentumos EP-képviselő, Donáth Anna édesapja. A lelkész egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.

Mindent megértve

  • - minek -

Sok tekintetben szabálytalan Beth Gibbons élete és pályafutása, ugyanakkor a néha szokatlan fordulatok sok mindent elárulnak a sikerek, de a visszavonultságban eltöltött időszakok értelméről, titkairól is.

Palackposta

A magyarországi holokauszt 80. évfordulójára összeállított kiállítás több, bár nem feltétlenül eltérő nézőpontot és értelmezést rendel egymás mellé.

A létezés sötét ünnepe

  • Kiss Annamária

Perovics Zoltán színháza a megalapítástól kezdve, vagyis már a 90-es évektől kutatja a hiteles színházi jelenlét mibenlétét.