Elfelejtette valaki felvenni az egy évvel ezelőtt Jokeren nyert több mint 148 millió forintját

  • narancs.hu
  • 2023. február 17.

Élet + Mód

Vajon miért?

2022 februárjában valaki a hetedik héten 148 994 445 forintot nyert a Jokeren. A Joker-szelvényt azonban a nyertes soha nem váltotta be, így az összeg ottmaradt a Szerencsejáték Zrt. nyakán – írja Pénzcentrum.

A lap cikke szerint korántsem ez volt a legnagyobb összeg, ami valaha a Szerencsejáték Zrt.-nél maradt. Az utóbbi évek át nem vett nagy nyereményeit bemutató cikkből kiderül, hogy a legnagyobb összeget valaki 2017-ben, november 18-án nyerte: akkor az Ötöslottóval valaki 1,4 milliárd forintot kaszált – de nem vette fel a nyereményét.

Hasonló nagyságrendű át nem vett nyeremény az utóbbi húsz évben a Szerencsejáték Zrt. összesítése szerint nem volt. Ám még így is óriási összegek szerepelnek a listán: 2007-ben szintén az Ötöslottón nyert valaki 429 millió forintot, amit végül nem vett fel, de 2020-ban is bentragadt egy közel 80 milliós, 2019-ben pedig egy 245 milliós Joker-nyeremény.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk