Holnaptól megint egy sor lezárásra kell számítani Budapesten

Élet + Mód

Most a Nemzeti Vágta miatt.

Már péntektől lezárásokra kell készülni a Nemzeti Vágta miatt, amit szombaton és vasárnap tartanak a Hősök terén - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK csütörtökön azt közölte, hogy

  • péntek 16 órától hétfő 4.30-ig lezárják az Andrássy utat a Bajza utca és Dózsa György út között, a Hősök terét, az Állatkerti körút egy szakaszát a Gundel Károly út és Hősök tere között, a Kós Károly sétányt, valamint az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály út és a Hősök tere között.
  • Szombaton 8 és 20 óra között, valamint vasárnap 8 órától hétfő 4.30-ig lezárják a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között.
  • A 105-ös és a 178-as, a 20E, 30-as, a 30A és a 230-as buszok, a 75-ös trolibusz és a 979-es, valamint a 979A éjszakai buszok terelt útvonalon járnak, ezért nem érintenek bizonyos megállókat.

Az 1-es metró viszont  szombaton és vasárnap - amennyiben a rendezvény látogatóinak száma indokolja - a megszokottnál sűrűbben közlekedik, azonban biztonsági intézkedésként lezárhatják a Hősök tere állomást a forgalom elől.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk