Meghalt egy magyar természetjáró Németországban

  • narancs.hu
  • 2023. április 10.

Élet + Mód

Az 58 éves túrázó negyven métert zuhant.

Életét vesztette egy magyar hegymászó a németországi Marquartsteinban – írja a Bild. A férfi a Mittersteig nevű sziklás csúcsot akarta megmászni, de nem érkezett vissza. Április 6-án, csütörtökön a barátja jelentette eltűnését.

A hegyimentők húsz fővel indultak keresésére, az akcióban mentőhelikoptert, kutyákat és drónokat is bevetettek. Kiderült, hogy a férfi egy sziklás területre zuhant, és belehalt sérüléseibe, holttestét április 7-én háromnegyed egykor találták meg. A rendkívül nehéz mentés hajnali kettőig tartott. A baleset körülményeit a grassaui rendőrség vizsgálja.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ha eltűnnek a rítusaink, ránk omlik az idő

Otthontalanság, kiüresedés, nyugtalanság, rohanás és magány. Kevesen akadnak manapság, akit ne érintenének ezek a kérdések. Átrohanunk az életen, próbáljuk a víz felett tartani a fejünket, de nagyobb légvételre mintha nem lenne lehetőség. Mi történik velünk?