A fideszes polgármester vendégül látta a Ferencvárosi Úrhölgyek Polgári Egyesületét

  • narancs.hu
  • 2015. március 25.

Fekete Lyuk

Nem, nem álhír. És a képek is valódiak.

Pironkodva valljuk be, hogy nem küldtünk külön tudósítót szűkebb pátriánk, Ferencváros életének e fontos eseményére. Nagy szerencsénk, hogy az önkormányzat hivatalos honlapja szakavatott riportban emlékezett meg a Ferencvárosi Úrhölgyek Polgári Egyesületének összejöveteléről, amelyet a Ferencvárosi Önkormányzat házasságkötő termében rendeztek.

Át is adnánk a szót:

„A muzsikával és borkóstolóval egybekötött esten Gyurákovics Andrea, a Ferencvárosi Úrhölgyek Polgári Egyesületének elnöke köszöntötte a vendégeket, akik szokás szerint teljesen megtöltötték a házasságkötő termet.”

Szokás szerint megtöltötték

Szokás szerint megtöltötték

 

„Gyurákovics Andrea megköszönte a meghívott vendégek részvételét, majd külön köszönetet mondott Deák László szikvízkészítő mesternek, hogy ez alkalommal is jó minőségű szódavizet fogyaszthatnak a résztvevők, s felhívta a figyelmet, hogy március 23-án, a víz világnapja alkalmából az Aqua-Nova Kft. telephelyén (Márton u. 14/b) a több mint 90 éves ferencvárosi múltra visszatekintő vállalkozás nyílt napon látja vendégül az érdeklődőket.”

Izgatott készülődés

Izgatott készülődés

 

„Az est házigazdája, dr. Bácskai János polgármester vette át a szót, akiről kiderült, hogy több évtizedes személyes ismeretség fűzi az est vendégeihez, vitorlázott együtt Kopár Istvánnal. Zenélt együtt az Excanto Együttessel, s pár éve maga is borosgazdává vált.”

Bácskai János átveszi a szót

Dr. Bácskai János átveszi a szót

 

„A FERUPE rendezvényeinek hagyományait követve az est a borkóstolás, zenehallgatás és a beszélgetés hármasának ismétlődő ritmusában zajlott, miközben a résztvevők megismerkedhettek a Bujdosó pincészet »műhelytitkaival«, Kopár István földkerülő útjának történeteivel, s közben az Excanto Együttes zenei betétei emelték az amúgy is remek hangulatot.”

Bácskai János mutatja

Dr. Bácskai János emeli a hangulatot

 

További részletek az önkormányzat honlapján. A fotók az önkormányzat Facebook-oldaláról.

Figyelmébe ajánljuk