A mátészalkai Fidesz azzal kampányol, hogy Gyurcsány el akarja venni a Fény városát

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 21.

Fekete Lyuk

Ami ugye Mátészalka. Mert „neki az is kell”.

"A jelenlegi mátészalkai álkeresztény vezetés erkölcsileg leszerepelt. A sötétség az ő velejéig romlott tolvaj lelkükből árad szeretett városomra. Szomorúsággal tölt el, hogy ennyi telik tőletek" – ekképp reagált Katona Péter, a TESZ Mátészalka nevű ellenzéki tömörülés önkormányzati képviselőjelöltje a helyi Fidesz plakátkampányára.

A képviselőjelölt által közzétett képen a Fidesz kampányplakátja látható, amelyen maga Gyurcsány Ferenc személyesen akarja rátenni a kezét Mátészalkára. A települést a Fény városa címmel illetik, méghozzá azért, mert 1888-ban Magyarországon elsőként ott vezették be az elektromos közvilágítást.

A szabolcsi negatív kampány arról szól, hogy a TESZ jelöltjei át akarják játszani Mátészalkát a volt miniszterelnöknek, mert „neki az is kell”.

(via 24.hu)

Figyelmébe ajánljuk

Sivatag

Kísérteties a dolog. Egy közösségben vagyunk, mindenki fiatal, tele tervekkel, életörömmel, szabadságvággyal. A csoportdinamika ugyan itt is működik, vannak nyertesei és vesztesei a baráti és párkapcsolatoknak, de mégis az együvé tartozás élménye a meghatározó.