A Pesti TV szerkesztősége nyílt levélben tiltakozik, mert szerintük ellehetetlenítik őket

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 16.

Fekete Lyuk

A nyáron arról szóltak a hírek, hogy Vaszily Miklós vizsgálatot indít a csatorna pénzköltései ügyében.

A Pesti TV és a PestiSrácok.hu  nyílt levelet tett közzé, amelyben azért tiltakoznak, mert szerintük ellehetetlenítik a Pesti TV-t és a PestiSrácok.hu szerkesztőségét.

A jelen helyzetüket így írják le:

"Két hete szerződés és finanszírozás nélkül, teljes bizonytalanságban készítjük a Pesti TV tartalmait. Idáig tudtunk hátrálni, mögöttünk már a szakadék tátong. Pedig az elmúlt egy év munkájának gyümölcse beérett, sikerült kitörni a merev és túlszabályozott médiastruktúrákból."

Eddigi munkájukat pedig így dícsérik (vigyázat, a szöveg "görbe szablyát" tartalmaz):

"Egy bátor tulajdonosi döntés révén, a PestiSrácok.hu szókimondó és innovatív csapatára építve, sok tucat karakteres, zömében arcátlanul fiatal kollégával kiegészülve forgatjuk a görbe szablyát, valódi közösséget alkotva a nézőink és követőink népes táborával. Hitelesen képviseljük a normalitás forradalmát, követjük és felerősítjük a patrióták nemzetközi hangadóit, küzdünk, keményen kérdezünk és odafigyelünk a polgárok gondjaira, bajaira."

És végül szablyával a kézben  így zárják soraikat:

"Nem hagyjuk, hogy Szamuely Tibor és Kun Béla örökösei újra megnyomorítsák ezt az országot!"

Mint arról korábban beszámoltunk, Vaszily Miklós, a Pesti TV társtulajdonosa kivizsgáltatja, hogyan költik el a csatornánál a műsorkészítésre szánt pénzt, mert felmerült a pazarlás gyanúja, miután több munkatárs bérét nem tudta időben kifizetni a programgyártásért felelős cég.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk