„A szemnek is szép, nemcsak a szájízednek” – A Tények elképesztően promózza Vajna Tímea Mr. Funkját

  • narancs.hu
  • 2018. november 30.

Fekete Lyuk

Főműsoridőben az volt a hír, hogy Vajnáné új üzletet nyitott.

A propagandamédia zászlóshajójában, a Tényekben tegnap este egészen elképesztően csináltak reklámot Vajna Tímea bizniszének, a fánkokat áruló Mr. Funk üzletnek.

Történik ugyanis, hogy Kelenföldön új Reál-bolt nyílt, melyben egy Mr. Funk pult is helyet kapott. Ha valaki azt gondolja, hogy ez főműsoridőben aligha hír, az teljesen logikusan gondolkodik, ám a dolgok nem így mennek Andy Vajna tévéjében. A Tv2 ugyanis riportot készített arról, hogy megnyílt az üzlet, benne a Mr. Funkkal.

A legkorszerűbb kereskedelmi technikákat alkalmazó üzletben kávézót, pékséget és egy Mr. Funk-pultot is kialakítottak. A pénztárnál kígyózó sorok megelőzésére 21. századi technikát alkalmaznak és azt is kifejezetten fontosnak tartják, hogy polcaikon ott legyenek a magyar termékek” – szólt a szocialista időket idéző anyag.

 

false

 

Fotó: Tények


A riportban Andy Vajna, Vajna Tímea férje is, a Tv2 tulajdonosa is megszólalt, és elmondta, hogy lesznek karácsonyi és húsvéti fánkok is. „A szemnek is szép, nemcsak a szájízednek” – magyaráza némi képzavarral élve a kormánybiztos.

(via hvg.hu)

Figyelmébe ajánljuk