Kovács szerint az EP azért akarja, hogy kiadjuk Gruevszkit, mert a migránspártiak mindent megtesznek a bevándorlást akadályozók ellen

  • Narancs.hu/MTI
  • 2018. december 2.

Fekete Lyuk

És sorozott is egy nagyot.

Az EU menedzseli, nem pedig megállítja a migrációt – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A migráció menedzselésére szolgál például a humanitárius vízum és a migránskártya – tette hozzá Kovács Zoltán. Soros György és különféle kártyakibocsátó cégek emberbaráti célokkal leplezik valódi tevékenységüket – mondta az államtitkár. Az államtitkár azt sem mulasztotta el megjegyezni, hogy az EU már saját szabályait is megerőszakolja, hogy a számára kedvező döntések megszülessenek.  Ez a demokrácia próbája – állítja Kovács.

Arra a felvetésre, mi állhat a mögött, hogy az Európai Parlament (EP) felszólította Magyarországot, adja ki a hazájában jogerősen elítélt Nikola Gruevszki volt macedón kormányfőt, Kovács Zoltán úgy reagált: az EP migránspárti többsége mindent megtesz a bevándorlás elősegítése érdekében, és az ezt akadályozók ellen.

A volt kormányszóvivőről tegnap derült ki, hogy nem csak a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkári feladatokért fog felelni:

Kovács Zoltán a 2021-es vadászati világkiállítás kormánybiztosa lett

Kormányszóvivői szerepét nem csak a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkári posztra cserélte le. Visszavonta a 2021-es vadászati világkiállítás eddigi miniszteri biztosa, Károlyi József megbízását a Miniszterelnökséget vezető miniszter - derül ki a péntek éjjeli Hivatalos Értesítőben megjelent, indoklás nélküli miniszteri rendeletből.

Figyelmébe ajánljuk