Bayer Zsolt műsorában 2015-ös brüsszeli felvételekről hazudták azt, hogy az aktuális franciaországi tüntetéseket mutatják

  • narancs.hu
  • 2018. december 9.

Fekete Lyuk

Biztos nem találtak megfelelő képsorokat, hát, bevetették a jól bevált hírhamisítás eszközét az előszeretettel fake news-ozó megmondóember showműsorában.

Véletlenül nem a franciaországi tüntetések képsorait vágták be Bayer Zsolt az Echo TV-n futó műsorában a franciaországi tüntetésekről beszélve – írja az Index Comment.com blogja.

A Bayer Show néven futó műsor november 25-i adásában történt meg az az aligha véletlen, mikor Bayer Zsolt épp Emmanuel Macron francia államfőről beszélt, majd azzal konferált fel egy bejátszást, hogy "nézzük csak meg, mi is zajlik éppen Franciaországban".

A nagyreményű felkonf után azonban nem franciaországi képsorok következtek, hanem egy három évvel ezelőtti, 2015-ös brüsszeli gazdatüntetésről készült felvétel, ahol egy traktor áll szemben a rohamrendőrökkel.

Bayer show (2018-11-25)- ECHO TV

Minden más: https://www.echotv.hu/musorok/bayer-show Újfent terítéken van Ady Endre költő megítélése. Ady nem véletlenül lett a Nyugat zászlóshajója. Aki a nyugatos költők legnagyobbjait nem értékeli a maguk helyén, az vagy nem ért az irodalomhoz, vagy elfogult. Bayer Zsolt ezúttal Takaró Mihály irodalomtörténésszel beszélgetett Ady Endréről, a költő munkásságáról, személyiségéről, a Nyugatról, valamint a XX.

Angry farmer takes on armed police in his tractor in protest over food prices

Trending Refugee crisis Aylan Kurdi Next Labour leader UK weather iPhone 6S Technology Money Travel Fashion Mums Home News World news Food Angry farmer takes on armed police in his tractor in protest over food prices 0 comments 14:22, 7 September 2015 By Kara O'Neill More than 4,000 farmers have blocked the streets of Brussels with their tractors to protest against plunging food prices Share Share Tweet +1 Pinterest This is the moment an angry farmer took on a group of armed riot police - in a tractor.

Az előszeretettel fake news-ozó kormánypárti megmondó emberek kiemelkedő (maradjunk a szolid verziónál) alakja, Bayer csúnyán mellényúlt, mert műsora hírhamisítási próbálkozása még az MTVA-nál bevett gyakorlatnál is gyengébbre sikerült. Komolyan, szép játék, csak pl. az a traktor ne lett volna. Nem baj, majd legközelebb ügyesebb lesz Bayer és köre.

Figyelmébe ajánljuk