Demeter Szilárd: Európa Soros György gázkamrája, Soros a liberális Führer

  • narancs.hu
  • 2020. november 28.

Fekete Lyuk

Azt a címet adta az írásnak, hogy Sor(o)s.

A miniszteri biztos és a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója egy magát hírporálnak kiadó kormányközeli propagandafelületen közölt egy szöveget, amiben a holokauszttúlélő magyar-amerikai üzletembert a Führerhez hasonlítja, Európa szerinte az ő gázkamrája.

Azt is írja, hogy a magyarok és lengyelek „az új zsidók“, ezzel a EU-s vétóra és a jogállamiságról zajló vitára utalna elvileg.

Idézzük.

"Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos".

"A liberárják most a lengyeleket és a magyarokat akarják kizáratni abból a politikai közösségből, aminek tagjaiként még vannak jogaink. Mi vagyunk az új zsidók. Mindegy, hogy nyitott társadalomnak, vagy jogállamiságnak, vagy szolidaritásnak hívják-e a verbális furkósbotokat – mind a jogfosztás eszközeiként szolgálnak. Amikor kétségbe vonják a magyar választópolgárok akaratát, képességét arra vonatkozóan, hogy megválasszák, hogyan akarnak élni, kit akarnak hatalmon látni, akkor tulajdonképpen azt mondják rólunk, hogy nagy az orrunk, büdösek vagyunk és tetvesek."

"Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai. Semmit nem tanultak a XX. századból."

Ezeket a sorokat tehát a nemzeti könyvtár, a magyar könyvszakma és irodalmi közgyűjtemények integrált fejlesztéséért felelős miniszteri biztosa, a magyar könnyűzene, a kortárs magyar popkultúra megújításának és társadalmasításának koordinálásért felelős miniszteri biztosa, továbbá a magyar irodalom tárgyi emlékeinek gyűjtését, őrzését és bemutatását végző Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója írta.

Figyelmébe ajánljuk