Dúró Dóra nemzetiszínű pántlikával kötözte körbe magát

  • narancs.hu
  • 2019. augusztus 29.

Fekete Lyuk

A Mi Hazánk Mozgalom várandós elnökhelyettese pántlikás képet posztolt magáról.
false

 

Fotó: facebook

Egyet apának, egyet anyának, és most már kettőt a hazának. :-)

Ezzel a megjegyzéssel posztolt magáról képet a Facebook-oldalán Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom negyedik gyermekét váró elnökhelyettese. A politikusasszony felpántlikázott hasához és a sorozat többi képéhez többek között annyit fűzött kommentárként, hogy "nekünk, magyaroknak a 21. század elején a legnagyobb kihívás szembenézni azzal a népességcsökkenéssel, ami évtizedek óta sújtja hazánkat. Egyre vészjóslóbban. Mindehhez az anyaság, a gyermeknevelés nagyobb elismerésére van szükség - anyagi és erkölcsi értelemben egyaránt. Szívből ajánlom a nagycsaládos életet mindenkinek!"

A Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjéről legutóbb akkor írtunk, amikor Dúró Dóra nemzetstratégiai kérdést csinált a szexuális felvilágosításból, és homoszexuális propagandával riogatott. Például abbéli meggyőződősének adott hangot, hogy "a homoszexualitás népszerűsítése igenis hatással van arra, hogy kialakul-e az emberekben."

Dúró Dóra: „Nincsenek lelkiismereti problémáim"

Nem tartja magát radikálisnak, a néppártosodással nincs problémája, lojális a pártjához és a hivatalos állásponthoz. Építi a párt értelmiségi holdudvarát, arról viszont nem tud, hogy a Jobbik és Simicska Lajos között bármilyen kapcsolat lenne. Fotó: Sióréti Gábor Magyar Narancs: Vona Gábor tavaly egy interjúban azt mondta: a Jobbik régen radikális, határokat átlépő, tabudöntögető politikai közösség volt, mára azonban nemzeti néppárt lett.

Figyelmébe ajánljuk