Dúró Dóra nemzetstratégiai kérdést csinál a szexuális felvilágosításból, és homoszexuális propagandával riogat

  • CD
  • 2019. március 26.

Fekete Lyuk

Károsnak tartja, ha a fiatalok akár csak találkoznak is a homoszexualitás fogalmával. Mert gyarapodásra kell nevelni őket. Fogy a magyar!

"Magyarországon is vannak sajnos olyan civil szervezetek, amelyek a homoszexuális emberek képviseletére jöttek létre, és bejelentkeztek iskolai felvilágosítást tartani" – ezt találta mondani Dúró Dóra a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője a HírTV hétfő esti műsorában, kontrollálatlanul.

Dúró legutóbb abortusz témában szakértett. Akkor is a nemzeti népszaporulatért aggódott a legjobban.

„Mindenki akarjon gyereket, különben összedől az államháztartás" - Az abortuszról vitáztak

Miközben a kormány a családok éve keretében vég nélkül hirdeti a népszaporulat növelését. „Ma Magyarországon a gyermekvállalás szegénységi kockázat." Gyerekvállalásról, az abortuszról, fogamzásgátlásról, családtámogatásról és családpolitikáról vitázott szerda este a Momentum ifjúsági szervezete, a TizenX eseményén Dúró Dóra független országgyűlési képviselő, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese és Cseh Katalin, a Momentum politikusa, orvos, egészségügyi közgazdász.

A Mi Hazánk Mozgalom most épp az iskolai szexuális felvilágosítás ügyében kíván rendet vágni, miszerint tiltsák ki a homoszexuális propagandát a magyar oktatási intézményekből.

Dúró Dóra szerint káros gyakorlat teret adni a "homoszexuális propagandának", mert igenis felelős párkapcsolat kialakítására kell nevelni a gyermekeket, olyan példát kell mutatni, ami a társadalmat is gyarapítja. "Ha úgy tetszik, ez egy nemzetstratégiai kérdés is."

Hisz' a demográfiai helyzet, a népességcsökkenés ma az ország legégetőbb problémája – indokolta Dúró képviselő elképesztő kijelentését.

"Fontos hangsúlyozni, hogy homoszexualitás népszerűsítése igenis hatással van arra, hogy kialakul-e" az emberekben.

Hát, persze.

Mert Dúró Dóra szerint (valamilyen meg nem nevezett) genetikusok is megerősítik, hogy az, hogy "milyen hatások érik tinédzser-vagy serdülő korában az adott személyt, az igenis hatással van a szexuális orientációjára".

Neked ajánljuk