Előkerült Szentkirályi Alexandra, a Magyar–Karácsony találkozóval poénkodott

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 1.

Fekete Lyuk

„Összeállt a két kicsi lego.” 

Nagy kavart okozott Szentkirályi Alexandra azzal, hogy a júniusi önkormányzati választást megelőzően közvetlenül visszalépett Vitézy Dávid javára. Ennek köszönhetően az LMP jelöltjének esélye megnőtt, majdnem megverte Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármestert. Majd miután csak pár száz szavazattal maradt alul, először az érvénytelen szavazatokat, később az összes érvényes szavazatott újraszámoltatta, végül így is Karácsony nyerte a választást

Minderre nem került volna sor, ha Szentkirályi nem lép vissza, ráadásul a Fidesz jelöltje végig azt mondta a kampányban, hogy nem tervez visszalépni, végigcsinálja. Talán nem is csoda, hogy a választás után az egykori kormányszóvivő elhallgatott, közösségi felületein nem sűrűn posztolt, csütörtökön azonban újra politikai témájú bejegyzést osztott meg a Facebook-oldalán. 

Mint látható, azt találta mulatságosnak, hogy Karácsony Gergely főpolgármester találkozott Magyar Péterrel, az egyik legnagyobb fővárosi frakciót alkotó Tisza Párt elnökével. „Magyar Péter Gyurcsány leghűségesebb emberével egyezkedik” – fogalmazott az igen vicces Szentkirályi. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Simonka György: A Fidesz, a Tisza Párt és a DK ellen indulok a következő parlamenti választáson és nyerek!

Június 9-i győzelmét a polgármester-választáson a politikai pályára való visszatérése egyik állomásának tartja a még Fidesz-tag Simonka György, aki 2026-ban független jelöltként akar elindulni az országgyűlési választáson. Mint fogalmaz, "ezért Orbán Viktor nem vonja össze a szemöldökét, legfeljebb elmosolyodik, de végül csalódni fog”.

Csődbe ment Ukrajna

  • narancs.hu

Technikai csődbe került Ukrajna, miután Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerdán aláírta azt a határozatot, amely lehetővé teszi egy külföldi adósság törlesztésének felfüggesztését.