Focimeccsjeggyel köszönik meg az egészségügyi dolgozók munkáját

  • narancs.hu
  • 2020. szeptember 9.

Fekete Lyuk

500 magyar egészségügyi dolgozó kap meghívást a Szuperkupa-döntőre.

A Puskás Arénában szeptember 24-én rendezik az európai Szuperkupa-döntőt, amelyen a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München az Európaliga-győztes Sevillával fog találkozni.

Az UEFA augusztus végén úgy döntött, a 67 ezres stadionban végül 20 ezer néző előtt rendezhetik meg a meccset, amelyre a magyar kormány döntése nyomán kivételesen külföldről is érkezhetnek néző - 3-3 ezer szurkoló az egyes csapatok oldaláról, és további 14 ezer magyar néző lehet jelen.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a Facebook-oldalán kedd este azt is bejelentette, hogy 500 jegyet kimondottan a magyar egészségügyi dolgozóknak különítenek el. Azt írták, "500 magyar egészségügyi dolgozó kap meghívást a Szuperkupa-döntőre", és hogy az MLSZ-elnök Csányi Sándor Aleksander Čeferinnel, az UEFA elnökével közösen kezdeményezte, hogy

"az elmúlt időszakban önfeláldozó munkát végző magyar egészségi dolgozók számára különítsenek el legalább 500 belépőt a budapesti döntőre".

Figyelmébe ajánljuk

A Fehér Házban tett látogatást a román elnök

  • Narancs.hu/MTI

Románia NATO-tagságának két évtizedét és a katonai szervezet működéséhez nyújtott hozzájárulását méltatta Joe Biden amerikai elnök kedden, amikor a Fehér Házban fogadta Klaus Johannis román elnököt.