Gulyás Gergely szilveszteri nagyinterjúban adta meg a kampány alaphangját: SOROS!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 31., 21:18
kommentek
41
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Kemény év lesz.

Szilveszteri nagyinterjút adott Gulyás Gergely az ATV-nek. Ebben Gulyás jó érzékkel üti meg az alaphangot a jövő évre – ha esetleg bárkinek kétségei lettek volna azzal kapcsolatban, hogy mi várható 2018-ban a Fidesztől.

„Tekintettel arra, hogy a mostani beszélgetésünk során is a sokadik kérdést teszi fel Soros Györggyel kapcsolatosan, ezért logikus következtetés, hogy az amerikai milliárdos a kampányban is jelen lesz. Itt nem csupán arról van szó, hogy Soros György szimbolikus alakja a bevándorlást támogató politikának, hanem arról, hogy ő effektív lobbitevékenységet fejt ki Magyarország ellen. Maffiaállamnak nevezte Magyarországot. Mind az európai döntéshozatalban, a Bizottság és az Európai Parlament szintjén, mind az egyes tagállamoknál, mind az általa uralt sajtóban és az általa támogatott civil szervezeteknél nagyon komoly nyomást gyakorol a migráció támogatása és Magyarország lejáratása érdekében. Ezt mi a kampányban sem fogjuk elhallgatni.

Azt mondta Orván Viktor miniszterelnök egy tavalyi, decemberi interjúban, hogy 2017 Soros, illetve a Soros-szervezetek kiszorításának az éve lesz. Ön szerint sikerült?

– Ez egy hosszabb küzdelem, időarányosan jól állunk.

Nem sikerült?

– Még nem fejeződött be.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 31., 21:18
kommentek
41
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
Gulyás Gergely
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 41
  tiszapolgári
  2018. január 04., csütörtök 13:18
  Hogyha eljönnek az ördögök,
  hogyha eljönnek az ördögök,
  hogyha eljönnek az ördögök,
  lesz jaj, lesz jaj!
 2. 40
  rworse
  2018. január 04., csütörtök 08:40
  :)  "4. Hidd el nekem, bár alig hiszem el,
  A primadonna eljött velem, úgy, ahogy az kell.
  Ölben vittem a hatodikra fel,
  A küszöbön majdnem én ájultam el.

  5. A kabát alatt kicsit remegett a kezem,
  De szépen hagyta, hogy gyorsan levegyem.
  A sál jött aztán, és utána kalap,
  De rajta akkor még elég ruha maradt.

  6. Levettem szépen sorra,
  Bár sohase tettem volna!
  A ruhában nem volt semmi,
  A karomban nem volt senki!

  7. Teste csak jelmez volt,
  Hangja talán gépből szólt,
  Arca csak a színes fény,
  Hangulat egy szép estén.

  8. Nagy halom szép ruha,
  Benne a semmi, a szép primadonna.
  Púder, ékszerek, gyöngyök és flitterek,
  Ó, óóó..."
 3. 39
  tiszapolgári
  2018. január 03., szerda 23:50
  Fél év alatt két veszteség, először Neymar, most meg te.

 4. 38
  rworse
  2018. január 03., szerda 23:28
  tiszapolgári

  Tudod, hogy egyetértek, tudod, hogy sajnálom, de már megtettem.

  Ugyebár nekem is megvoltak ezek az itteni "korszakaim" a tiednél sokkal rövidebb idő alatt - mármint ahhoz képest, hogy persze a megalakulása óta minden példányát olvastam a Narancsnak, és olyan időszakokban is meg szoktam egy példányt venni, amikor egyébként ingyen is hozzájutottam, hogy hozzájáruljak a lap fennmaradásához. Nem vagyok fórumozós "típus", sok-sok évvel ezelőtt regisztráltam rworse-ként úgy, hogy nagyon-nagyon ritkán szóltam valamit. Aztán egyszercsak nekiálltam, és ilyenkor az ember persze elköteleződik, plusz volt közben egy-két hónap "aranykor" is, amikor nem volt itt a két fő troll, lehetett beszélgetni is, vegyítve a hülyéskedéssel. De végülis nem fontos az ittlétem, nyilván a Narancsnak se fontos éppen az én kommentelésem, de az "ultimátumom" esetleg egy szempont lehet a grrreselyű(félék) esetleg szigorúbb kezelésében, én mindenesetre jelezni akartam a Narancsnak, hogy nem értek egyet a határvonal helyével. Érthető persze, ha a Narancs a végletekig és azon túl is liberálisan kezeli a grrreselyű-ügyet, de én a magam részéről cezúrát vonok.

  A húsgyurica miatt például nem vontam volna cezúrát, de például Axxtro kifejezetten a bértroll mintapéldánya, ha például ő (vagy más hasonszőrű) a grrreselyűhöz hasonló rendszerességgel csinálná a tevékenységét, és a Narancs azt is hagyná, feltehetőleg akkor is cezúrát vonnék. A moderátorok helyében én nem csak a "törvény" betűjét, hanem szellemét is nézném a grrreselyű-félék kezelésében. A grrreselyű "weimarizálja" a lapot. Nyilván, ha a grrreselyű-féle működés stabilan ki lenne innen zárva (vagy ő kezdene el a lelkiismeretére hallgatni, és elkezdene emberként viselkedni), esetleg még lenne is kedvem visszatérni, de a világtörténelem szempontjából végül is mindegy, hogy itt vagyok-e.

  KÖSZÖNÖK MINDENT!

 5. 37
  tiszapolgári
  2018. január 03., szerda 22:08
  rworse

  Én egyedül itt kommentelek, amióta a nol.hu-nak annyi, nekem még annyi mázlim sincs, mint neked, hogy legyen egy szakmai fórumom is (az egész országban talán tízen foglalkoznak azzal, amivel én).
  Voltak időszakok, amikor azon voltam, hogy befejezem a kommentelést, amíg a tetű itt van. Olyan időszak is volt, hogy heteken át nem reagáltam rá. Most épp egy olyan időszak van, hogy nem akarózik válasz nélkül hagyni a (szerintem kizárólag provokatív céllal írt) baromságait. Úgy érzem, hogy több jogom van itt lenni, mint neki. Nem azért, mert különb vagyok, hanem mert azt képzelem, hogy ezt az oldalt sokkal inkább írják-szerkesztik nekem, mint neki. Több közöm van hozzá, mint neki. Ha ez az oldal hirtelen megszűnne, nekem jobban hiányozna, mint neki. Akkor miért mondanék le róla önként?
  Szerintem te se tedd.
 6. 36
  rworse
  2018. január 03., szerda 21:40
  Az jó is, hogy a Narancs toleráns, csak hát a(z elmebeteg) grrreselyű "weimarizálja".

  Na de mentem, nem vagyok.
 7. 35
  Cyrano
  2018. január 03., szerda 20:38
  A Narancs valóban toleráns, és azt hiszem a moderáció abban bízik, hogy az egyetlen (meg a 0,1 %-nyi Axxtro ) fidesznyik ellen majd észérveket hozunk fel. Csak hát gyöngy a disznó (galamb) elé.:(

  Még annyit: galambócskánk nagyon vágyik arra, hogy csapattagnak tekintsük, elfogadjuk időnként "játszótársnak". Húslé is az elismerésre vágyott, mi másért ugrott volna mindig, ha egy mondatát ellene fordítottam? Ha a véleményét akarta volna elmondani, tett volna a gúnyolódásomra. De neki elismerés kellett, ahogy grrr-nek is.
  Ehelyett galambócskánk is naponta csalódik, ez látszik abból is, ahogy a kudarcait elmondja (mindenki letiltja a facén.)
 8. 34
  Cyrano
  2018. január 03., szerda 20:29
  Ahogy gondolod.
  Én úgy érezném, ha el tudna üldözni, akkor elérné a célját.
  Mert azt akarja, hogy ne mondhassuk el a véleményünket.
  Én, ha van kedvem elolvasom, ha nincs nem teszem.
  Úgy is tudom, hogy vacak paneleket használ, gondolatok nélkül.
  Egy buta, sikertelen életű ember, aki azt hiszi, neki attól jobb lesz, ha itt "okoskodik". Miközben csak a szegénységi bizonyítványát mutatja be. :XD
 9. 33
  rworse
  2018. január 03., szerda 20:03
  általában nem lehet tudni
  a lap a szólásszabadságnak
  Terrorista ellen egy gyógymód van
 10. 32
  rworse
  2018. január 03., szerda 19:59
  Cyrano, 30, 31

  Persze, ismerem a grrreselyű előtörténeteit, többször hivatkoztam rá, hogy kidobják az ajtón, visszajön az ablakon.
  Persze, van rálátásom más fórumokra is, nem véletlen, hogy nem szoktam sehol kommentelgetni, fórumozni, egy-két szakmai fórum kivételével, szakmai témákban. Közéletről egyedül csak itt, mert itt valóban van, illetve bizonyos időszakokban volt esély értelmesen beszélgetni.
  Ha olvasom a weblapot, és annak kommentszekcióját, akkor ugyebár kikerülhetetlen például a grrreselyű működése - papírt ezért is könnyebb olvasni. A grrreselyű-félék esetében általában lehet tudni, hogy a lap azért hagyja-e folyton visszajönni az ablakon és folytatni a trollkodását ugyanott ahol korábbi nevein abbahagyta, hogy kattintásszámot generáljon, vagy mert széles teret akar engedni a lap szólásszabadságnak. Utóbbi persze helyes dolog, én azonban egy bizonyos határon túl nem fogadom el, hogy például a grrreselyű az ő módszereivel itt trollkodhat. Ha engedik neki, akkor én leválok.
  Ugyanis a grrreselyű nem (szólás)szabadságharcos, ahogyan azt terjeszteni akarja magáról, hanem (szólás)terrorista, és ez nyilvánvaló kell legyen a Narancs moderációja számára is - persze nem véletlenül vágták ki már többször is (innen is), de megállapításoddal ellentétben nem javult semmit kuszkusz és grrr óta, hanem csak romlott. Már szinte semmit nem csinál a terrorizáláson kívül. Terroristákkal pedig nem tárgyalunk. Én legalábbis nem. Ha a lap teret ad terroristáknak, adjon, de akkor én leválok. Vagy ő vagy én. Vagy vagy.
  Például a másik notórius, a húsgyurica mostanában ugyebár valószínűleg megint ki van tiltva, ami helyes, hiszen ő is csak egy troll, ám ő kismiska a grrreselyű terrorizmusához képest. De ugyanígy például terrorista a ritkán de stabilan megjelenő Axxtro, akinek szintén nem járna a szólásszabadság, hiszen emberiség elleni bűn a tevékenysége, amint a grrreselyűé is, és a grrreselyű ráadásul minden nap egész nap csinálja a kipécézett fórumain. Terrorista ellen gyógymód van, el kell zárni lakott helyektől. Ha nem lehet elzárni, a lakosság arrébbmegy. Terrorizáljon a terrorista magában. Vagy ő vagy én.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk