Győzike OV22-es rendszámú Ferrarival pózol új klipjében

  • narancs.hu
  • 2023. január 12.

Fekete Lyuk

„Pedig az életben soha nincs véletlen.”

Annak örömére, hogy Gáspár Győző belépett a Fideszbe, újra összeállt a Romantic, és megjelent újra a Pedig az életben című dal, aminek klipjében az énekes egy piros Ferrari mellett pózol, az autó rendszáma pedig OV22.

 
Gáspár Győző a Pedig az életben c. Romantic-dal klipjében
Fotó: YouTube
 

 

Biztos csak a véletlenek összjátéka.

A dalt itt lehet meghallgatni, ha valaki nagyon akarja. A Pedig az életben eredeti változatában Győzike roma nyelven rappelt, most magyarul.

A celeb az év elején csatlakozott a Fideszhez, akkor Gáspár Győző úgy nyilatkozott: „Az én lelkem már régen csatlakozott, csak nem vállaltam föl.”

Most nem volt ennyire szégyellős.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ukrán menekültek Békés megyében: Már el tudjuk mondani magyarul

A Viharsarok közel 80 települése közül csaknem negyven városban és községben élnek ukránok. Többségében háborús menekültek, viszont a katonakorú férfiak teljesen hiányoznak. A Magyar Vöröskereszt térségi szervezete szerint 230-an élnek és dolgoznak Békésben, s már jó ideje a segélyszervezet székházában sajátítják el a magyar nyelvet.