Kipakol a bajai lángosos: megnevezte melyik fideszes képviselő környékezte meg

  • narancs.hu
  • 2019. augusztus 13.

Fekete Lyuk

Az illető viszont tagad.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, egy fideszes képviselő megpróbálta rávenni a Baján nagy népszerűségnek örvendő Szabó Richárdot (akit a helyiek csak bajai lángososként hívnak), hogy induljon független polgármesterjelöltként a városban.

A bajai lángosos kipakol: így próbálta a Fidesz meggyőzni, hogy induljon a polgármesteri székért

Nem jött be. Szabó Richárd, a bajai lángosos néven elhíresült férfi a Facebookon tette közzé azt a beszélgetést, amikor egy helyi fideszes képviselő azt ecseteli, miért is kellene elindulnia polgármester-jelöltként, az ellenzéki jelölt ellen, szúrta ki a 444.hu.

Szabó előre kijelentette, hogyha az érintett fideszes nem kér bocsánatot, amiért meglehetősen kifogásolható módon beszélt az egyik ellenzéki politikusról, akkor nyilvánosságra fogja hozni a nevét. Mivel ez nem történt meg, ma kiderült, hogy az a Kovács Csaba áll az ügy mögött, aki 2013-ban egy botrányosra sikeredett választáson nyert, ahol meg kellett ismételni a voksolást, ugyanis bebizonyosodott, hogy a Fidesz utaztatta az urnákhoz az embereket, ezzel megsértették a kampánycsendet.

Kovács egyébként tagadja, hogy ő kereste volna meg Szabót: „Nem igaz, hogy én kerestelek meg egy ajánlattal. Egy elkeseredett, ellenzékben nagyot csalódott ember írt nekem (te), és bejelentette, hogy függetlenként fogja magát megméretni. (ezt valahogy kifelejtetted)” – olvasható Kovács Facebook-oldalán.

Figyelmébe ajánljuk