Köszöni szépen a kórház a Tisza Párt adományát

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 1.

Fekete Lyuk

Fotóval bizonyította a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet, hogy van elég WC-papírja a raktárban. Magyar Péter kérdése: akkor a mosdóba miért nem jut?

Kétszáz liter kézfertőtlenítőt és négyezer tekercs vécépapírt vitt a budapesti Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetnek a Tisza Párt pénteken. Az ellenzéki párt elnöke, Magyar Péter korábban, ottani látogatása után ígérte meg, hogy adományt küld az intézménynek, és más kórházaknak is, mert elfogadhatatlannak tartja, hogy „Semmelweis Ignác hazájában a kórházi mosdók többségében nincs fertőtlenítőszer és wc papír”.

A kórház is Facebook-posztban dokumentálta, hogy megérkezett az Üllői úti központba a Tisza Párt adománya, amelyet átvett és meg is köszönt Fekete Ferenc orvosigazgató. 

„Az adományt az adományozási eljárás befejezéséig abba az eddig is csaknem teli raktárba szállítottuk, ahol a kórház által vásárolt és a KEF által szállított kézfertőtlenítőket és wc-papírokat tároljuk” – közölte a kórház, fényképpel illusztrálva, hol az adomány, és mi minden van a raktárban.

A kórház bejegyzése alatt az ellenzéki politikus azt írta, „ha tényleg tele lett volna a raktár (nem volt), akkor esetleg március óta lehetett volna fertőtlenítőszert és wc papírt kihelyezni a mosdókba. Legalább a fogadó helyiségekbe, ahol naponta több száz (fertőző) gyermek megfordul. Szívesen vittük. Köszönjük minden egészségügyi dolgozó munkáját!”

A kórház kurta-furcsa köszönetnyilvánítását 13 óra alatt 146-an osztották meg, Magyar Péter és Péterfy-Novák Éva kommentje mellett 980 megjegyzés olvasható alatta.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Le az ünneplővel!

  • narancs.hu

Hétfőn lesznek az iskolákban az évnyitó ünnepségek, de mit vegyenek fel a gyerekek?

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.