Szijjártó Péter a lehető leglazább szettet választotta a bahreini delegációval való találkozóhoz

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 4.

Fekete Lyuk

A külügyminiszter később már szerencséer azért átöltözött.

„Ma csak B betűs helyek: reggel Bukarest, délután BMW, éjszaka Bahrein” – írta Szijjártó Péter Facebook-posztjához. De ezúttal nem a külügyminiszter posztja érdekes, hanem az amúgy is legendásan visszafogott szettjei: ahogy a 444 kiszúrta, Szijjártó úgy döntött, a magyar diplomáciát ezúttal amolyan fiatalosan, szinte latteavokádósan képviseli rövidnadrágban, edzőcipőben és fehér – vélhetően nagyon márkás és drága – pólóban képviseli, és így fut össze az őt fogadó delegációval.

 
Szijjártó Péter és az őt bahreinben fogadó delegáció
Facebook / Szijjártó Péter
 

Szerencsére a tárgyalásokra már átöltözött, és azt is közölte, hogy a jövő évtől bahreini hallgatók is pályázhatnak állami díjakra, évente összesen tizen.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Erdélyi, tehetséges és korszerű gondolkodású alkotó volt - Kós Károly életműve a Műcsarnokban

Az építész neve hallatán rögtön Erdély, Kalotaszeg, dekoratív faszerkezetek és meredek tetők jutnak az eszünkbe. Munkássága azonban több a stílusnál; a társadalmat szolgáló építész prototípusát ismerhetjük meg következetes életpályájában. Ezt bizonyítja a Műcsarnokban látható kiállítás is, amelyet születésének 140. évfordulójára rendeztek meg Anthony Gall kurátor közreműködésével.