Megdöbbentő, véres jelenet a Király utcai gyorsétteremben

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 16., 16:10
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Teljes körű vizsgálat indult a megvert indexes újságíró ügyében

Szabó Zoltán az Index újságírója, tartalomfejlesztési vezetője, délelőtt facebook-posztban számolt be arról, hogyan verte meg őt a Király utcai KFC biztonsági embere, miután hiábavaló reklamációja után a panaszkönyvet kérte. „Elővettem a telefonom és szóltam a biztonsági őrnek, hogy felveszek mindent és most bemegyek, beszélek az üzletvezetővel, mert nem hiszem, hogy ez a KFC-ben a rendszerszintű panaszkezelés. A videó szerint ezután már csak annyit ismételgettem, hogy ez most komoly?

Beléptem az ajtón, majd felvettem videóra ahogy többször megüt, amíg a földre nem esek.

Ezután hívtam a rendőrséget. A biztonsági őrt garázdaságért állították elő, engem sértettként hallgattak ki, miután a szám több öltéssel összevarrták a balesetin” – írta Szabó, hozzátéve: „Semmi mást nem szeretnék, csak azt, hogy egyetlen pillanatra azt érezzem, hogy legalább a multinacionális nagyvállalatok nem úgy működnek ebben az országban, mint valami MGTSZ. Hogy hiába a rendszerszintű erőszakosság, meg hogy újból terjed, hogy hiába van igazad, kussolj, de legalábbis beszélj halkan, tisztelettel az elvtárssal, a kapitalizmus azért még működik, és képes kezelni az ilyen jellegű hibákat”.

false

 

Fotó: Facebook-Szabó Zoltán

A videó itt tekinthető meg, Szabó külön foglalkozik azzal is, hogy

Miért nincs ebből cikk az Indexen?

„Sokat gondolkoztam, hogy jó-e, ha ezt kiírom magamból, azzal a vicces felhanggal, hogy én vagyok jelenleg a magyar sajtó önkéntes KFC-szóvívője, a legnagyobb rajongó, erre még engem is laposra vernek. De aztán úgy döntöttem, hogy nincs is annál rosszabb, mint amikor az újságíró a lapot és a nyilvánosságot kalapácsként lengetve intézi el az ügyeit” – jegyezte meg, bár ezt valószínűleg ő sem gondolta komolyan. Azt ugyanis már az index alapos beszámolójából tudhattuk meg, hogy Juhász Nándor, a cég marketingvezetője elmondta: azonnali, teljes körű belső vizsgálatot indítottak az ügyben, aminek része, hogy a sértettet, azaz a Szabót is meghallgatják. Juhász aggasztónak nevezte a történteket.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 16., 16:10
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  tiszapolgári
  2017. október 16., hétfő 21:38
  Együttérzek az újságíróval. A fiam gyakran mondja, hogy milyen agresszívek a bulinegyed biztonsági őrei, de azt hittem, hogy ez csak a kocsmákra vonatkozik, és egy rántott csirkeszárny-büfében nincs rá ok, hogy tovább rontsák a kigyúrt társadalom bűn rossz hírét.
 2. 1
  rworse
  2017. október 16., hétfő 20:48
  Most ott tart az ügy, hogy a "biztonsági őrt" kirúgta-kirúgatja a KFC, a műszakvezetőt a vizsgálat idejére felfüggesztették, a sértett által elvárt 500ezer forintos jótékonysági adományt megadják a sértett által megnevezendő civil szervezetnek.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk