Menczer a „Petinek”: Nehezebb megérteni Orbán beszédét, mint kislányok orális kielégítését imitálni a diszkóban

  • narancs.hu
  • 2024. július 29.

Fekete Lyuk

Magyar Péter szerint a miniszterelnök olyan, mint a kamassrác, akivel nem állnak szóba az osztálytársnői. 

„A Peti, a Magyar Peti nem értette a miniszterelnök tusnádi beszédét, cserébe felmondta azt, amit Kunhalmi Ágnes bármikor. Peti, az, hogy nem érted a miniszterelnöki beszédet, nem a beszéd hibája. Azért van, mert egy ilyen beszédet nemhogy elmondani, megérteni is sokkal nehezebb, mint kislányok orális kielégítését imitálni a diszkóban… Kevés vagy, Peti” – írta Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebookon, aki Magyar Péter fővárosi szórakozóhelyen történt ügyére utalt

Orbán Viktor hétvégi tusnádfürdői beszédéről lapunk is beszámolt. A miniszterelnök szokásához híven beszélt a háborúról, a migrációról és az LMTQ közösségekről is. Illetve azt mondta, olyan változáson megy keresztül a társadalom, amire 500 éve nem volt példa. 

„A miniszterelnök tusványosi beszédében úgy beszélt, mint a kamaszsrác, akivel nem állnak szóba az osztálytársnői és ezért arról kezd el értekezni, hogy ő majd meghódítja Claudia Schiffert. A hódítási stratégiája pedig nagyjából abban merült ki, hogy a konkurens osztálytársainak nála sportosabb testalkatát és ruházatát próbálta kigúnyolni. Észre sem vette, hogy pont magát gúnyolja ki” – fogalmazott Magyar Péter Orbán beszédével kapcsolatban bejegyzésében, amire reagált a Fidesz kommunikációs vezetője. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk