Most épp rongálással vádolják Pikó Andrásékat

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 14.

Fekete Lyuk

Valakik megrongálták a fideszes plakátokat. A párt úgy véli, kik, ha nem Pikóék... Több tucatot kellett lecserélni.

A Fidesz felszólította Pikó Andrást, hogy „ne szítsa tovább az indulatokat Józsefvárosban, ne állítson valótlanságokat, és tartózkodjon a törvénysértéstől”.

Irgum-burgum.

Több tucat fideszes plakátot kellett lecserélnie állítólag a Fidesznek Józsefvárosban, mert szerintük az ellenzéki politikus csapata rendszeresen megrongálja azokat – közölte a kormánypárt józsefvárosi szervezete. Nyilván senki más a világon nem tehet effélét fideszes plakátokkal, csak a politikai ellenfél és köre.

A kormánypártnak nem ez az első húzása Pikó András ellen. Mint ismert kormánypárti Magyar Nemzet birtokába került egy fotó, amin a látottakat úgy értelmezték, nyilván objektíve, hogy Pikó csapata adatbázist épít a támogatóikról.

Pikó András közlése szerint valójában a 12 egyéni jelölt és a polgármesternek felvett 1400 ajánlóív egyedi numerikus azonosítója alapján ellenőrizték, hogy minden ajánlóív visszakerült-e hozzájuk, amelyeket átvételi elismervény ellenében az ajánlást gyűjtő körülbelül 30 civil aktivista és 6 támogató politikai szervezet átvett.

Ezt követően a rendőrség elképesztő gyorsasággal szerda este már házkutatást is tartott Pikó VIII. kerületi kampányközpontjában, ahol laptopokat foglaltak le, és kihallgatták a kampányfőnököt is.

Figyelmébe ajánljuk