Nem gatyázik Toroczkai pártja: újranyitná a szibériai gulágokat és magyar rabokat deportálna

  • B.P.M.
  • 2019. március 13.

Fekete Lyuk

A Mi hazánk mozgalom bevezetné a halálbüntetést és az írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot.

„A Mi hazánk mozgalom az egyetlen párt, amely az oktatásban szegregálna; amely népszavazást tartana az EU-tagságról; amely bevezetné a halálbüntetést; amely írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot; amely bevezetné a sorkatonai kiképzést; amely szerint létezik cigánybűnözés; amely akár bevezetné a szibériai bérrabtartást” - olvasható többek között a Mi hazánk mozgalom szórólapján.

false

Facebook

false

 

Facebook

 

A Mi hazánk mozgalom Toroczkai Lászlónak, Ásotthalom polgármesterének a pártja, amely többek között kilépett jobbikos politikusokból, országgyűlési képviselőkből verbuválódott össze és a Fidesz rendszerint futtatja a médiájában azért, hogy a korábbi radikális, mostanra néppártosodott Jobbikot gyengítse.

A Mi hazánknak már korábban is voltak hasonló megnyilvánulási, nemrég egy nyíltan homofób törvényjavaslat benyújtásáról beszéltek:

Orbánék a „meleglobbi" foglyai a Toroczkai-párt szerint, ezért benyújtanak egy nyíltan homofób törvényjavaslatot

Amikor butaság keveredik ostobasággal. Vártuk már a pillanatot, és lám, eljött! A rasszizmus után a homofóbiát is bevállalják a Mi Hazánkban, csakhogy szerezzenek pár szavazatot! Íme: Törvényjavaslatot készülnek benyújtani, annak érdekébe, hogy a „homoszexuális propaganda be legyen tiltva" az óvodákban és az iskolákban - olvasható a párt Facebook-oldalán.

(A képeket egy zárt Facebook-csoportból, az Illiberális mémek tanácsából szereztük.)

Figyelmébe ajánljuk