Nem tudni, meddig gyalázza még Nagy Blankát a fideszes média, de talán ennél már nincs lejjebb

  • B.P.M.
  • 2019. április 15.

Fekete Lyuk

Most éppen a szoknyája alá fotóztak be.

Nagy Blanka vasárnap a Demokratikus Koalíció kampányrendezvényén szólalt fel. A diáklány az elmúlt hetek-hónapok során sok próbáltatáson ment keresztül, hála a fideszes médiának, amely egy tüntetésen való trágár felszólalása után - persze, rengeteg hazugság terjesztése árán - lejárató hadjáratot indított ellene, legutóbb éppen az ellenőrzőjéből közöltek részleteket, Bayer Zsoltról már nem is beszélve:

Bayer Zsolt a gimnazista Nagy Blankáról: kretén, barom állat, nyomorult, ócska kis proli és az is marad

Nagy Blanka az aktivistaéletről: "vállalom a vegzálást, mert nem félek." Nézzük a polgári oldal visszafogottságáról és választékos stílusáról ismert publicistája, Bayer Zsolt mivel próbálja kitölteni a szuperfüggetlen jobboldali tévében a show-ját. Gimnazisták szidalmazásával.

A Nagy Blanka elleni kampány most odáig eszkalálódott, hogy konkrétan a diéklány szoknyája alá fotózott be valamely fideszes médiatermék munkatársa - amiről a hvg.hu számolt be.

A portál megemlíti, a Pilhál Művek Facebook-oldalon, ezzel a felütéssel osztották meg a képet: „TRÁGÁRKA VILLANT.” Az oldalnak 2400 követője van, azonban nem kellett sokat várni, hogy az 54 000 feliratkozóval bíró szélsőjobboldali Vadhajtások is megossza a felvételről. (A portál egyébként - a konzervatív értékek jegyében - egyszerűen csak „töltött galambnak” hívja a diáklányt.)

Pilhál Györgynek és Pilhál Tamásnak a Magyar Nemzeti és a PestiSrácok biztosít felületet, mindkét lap beszámolt a tegnapi pártrendezvényről, az említett felvétel viszont nem található. Utóbbinál azonban van egy fotógaléria, feltehetőleg a portál közölte a képet, amit később leszedett.

Figyelmébe ajánljuk

Szélessávú internet növényeknek Siófok-Törekiben

A Digi Kft. megbízásából szélessávú internetezésre és televíziós szolgáltatások igénybevételére alkalmas optikai kábelt fektetnek a városrész egy balatoni panorámás hegyi utcájában. A kábel külterületen, ahol elvileg csak mezőgazdasági célú építmények állhatnak, a Digi tulajdonosa, a 4iG két felsővezetője, Jászai Gellért és Linczényi Aladin telkéhez vezet.