Németh Szilárd agyát elborította a feketeség, amikor megtudta, hogy mégis lett baloldali összefogás Csepelen

  • narancs.hu
  • 2018. április 5.

Fekete Lyuk

A Fidesz ökle befeszült, és ontja magából a hazugságokat.

Szerdán a DK, az MSZP–Párbeszéd és az Együtt vezetői jelentették be, hogy a szocialista Bangóné Borbély Ildikó Csepelen visszalép a választókerületet négy éve megnyerő Szabó Szabolcs javára. Nem sokkal ezután az is kiderült, hogy az LMP-s Tenk András is visszalép, így a baloldali ellenzék részéről csak az Együtt politikusa száll szembe Németh Szilárddal. A Jobbik jelöltje minden bizonnyal nem lép vissza.

Németh Szilárd ettől a felállástól retteghetett, hiszen így komoly esély mutatkozik arra, hogy megint elveszíti egyéniben a választást, amely komoly arcvesztés lenne számára. A politikus rendesen be is feszült, Facebook-oldalán páratlan eszmefuttatásában jutott arra, hogy Soros. Szerinte ez az egész Soros György és Gyurcsány Ferenc bűvészmutatványa, mindenkit megvettek, aki visszalépett. Feleslegesen idéznénk azt az érvelést, amellyel eljutott idáig: „A végén egy bevándorláspárti Soros-jelölt – dr. Szabó Szabolcs – áll szemben Orbán Viktor jelöltjével, a nemzeti oldal képviselőjével, azaz velem. A választás tétje április 8-án: engedjük-e, hogy bevándorlóországgá züllesszék hazánkat vagy megmaradunk-e magyar Magyarországnak.”

Tehát a rezsibiztosnak ekkor sincs más mondanivalója, egy szót nem szól arról, milyen elképzelései vannak a választókerületben élők számára, és hogy ő mivel lenne rátermettebb jelölt. Helyette a fröcsögései alá képes volt ezt a képet feltölteni:

false

Németh Szilárdból ezt hozza ki a rettegés.

Németh Szilárd megüzente a Kétfarkú Kutya Pártnak: ne viccelődjenek!

Érti a rezsibiztos a humort, de szerinte most ennek nincs itt a helye. A Heti Tv Pirkadat című műsorának vendége volt ma reggel Németh Szilárd fideszes gasztronómus, akinek olyan kérdésekkel kellett szembenézni, mint hogy „tervez-e a Fidesz nagygyűlést az elkövetkezendő három hétben”.

Figyelmébe ajánljuk