Németh Szilárd szerint Párizs, Marseille és Berlin már nem jó hely a migránsok miatt

  • Gera Márton
  • 2018. november 27.

Fekete Lyuk

A rezsibiztos felvázolta az eddigi legvadabb összeesküvés-elméletét.

Németh Szilárd volt a Breuer Péter-féle HETI Tv vendége, ahol a műsorvezető az Origo nevű kormányportál munkatársával kérdezte alá a Fidesz örökös rezsibiztosát, alelnökét és parlamenti államtitkárt.

A műsorban Németh Szilárd leginkább a honvédelemről és az újabb orosz-ukrán konfliktusról beszélt, illetve az amerikai határvédelem kapcsán elmondta a Fidesz legfőbb üzenetét, nevezetesen hogy a migráció rossz.

A párt alelnöke a műsor végére az összeesküvés-elméletek magyarázásába is belejött, szerinte ugyanis a civil szervezetek célja az, hogy megszervezzék a migrációt, elveszik a határvédelem jogát a nemzetállamoktól, odaküldik az „ő embereiket”, „pénzt adnak azoknak, akik jönnek, vízumot adnak azoknak, akik jönnek”. Németh szerint „össze van rakva a történet”.

 

Németh Szilárd még arról is beszélt, hogy a migránsok a saját társadalmukat szeretnék létrehozni Európában. „Ez jól látszik, ha elmegyünk Brüsszelbe, Párizsba, Marseille-be, Berlinbe, megnézzük ezeket, eh, Göteborgba, akkor jól látjuk, hogy a saját társadalmukat építik meg” - mondta a rezsibiztos.

Figyelmébe ajánljuk