A Magyar Idők nekiment az Aldinak, mert az áruházlánc karácsonyfás lábtörlőt árul

  • G. M.
  • 2018. november 27.

Fekete Lyuk

És ez szerintük az ünnep meggyalázást is jelentheti.

Egészen furcsa írás jelent meg ma a Magyar Idők honlapján, a kormánylap ugyanis számon kéri az Aldit, amiért az áruházlánc egy karácsonyfás lábtörlőt értékesít, és ezt hirdeti is a reklámújságban.

Hogy mi ezzel a baj az ünnepi időszak kezdetén?

A Magyar Idők szerint az, hogy ez a lábtörlő jelentheti az ünnep meggyalázást is.

„A termékek között megtalálható egy lábtörlő is, amelyet többféle karácsonyi mintával lehet beszerezni – a karácsonyi mintát ebben az esetben különböző karácsonyfák jelentik. Vagyis, a kedves vásárló a karácsonyfába törölheti a sáros, kutyagumis lábát majd az ünnepi időszakban, vagy akár utána is. Sok mindenre lehet gondolni ennek kapcsán. Eszünkbe juthat egy másik diszkontláncnak, a Lidlnek kereszteket eltüntető akciója, azon mindenki számára immár nyilvánvaló Nyugat-európai törekvés, mely a szakralitást mindenáron ki akarja törölni az ünnepből, az érzékenységből télire átkeresztelt karácsonyi vásárok, az eltűnő keresztek, a Jézus nélküli karácsonyok” - szól a kormánylap bizarr cikke.

Erről a lábtörlőről van szó

Erről a lábtörlőről van szó

 

Emlékezetes, korábban Németh Szilárd fideszes képviselő kőkeresztet állíttatott Csepelen, a helyi Lidl áruházzal szemben, miután a diszkontlánc eltüntetett egy keresztet a szórólapján szereplő görög templom tetejéről.

„Németországnak már vége" - Németh Szilárdék felavatták a Lidl elleni harc kőkeresztjét

A felszentelésen a rezsibiztos nem mondott beszédet, és akadt, aki emiatt csalódott volt. Nem lehet könnyű Németh Szilárd élete. Ha sérelem éri az övéit, rögtön támadásba lendül, és nincs ember, aki képes lenne megállítani. Ha kell, felveszi a harcot a sörgyárral és bojkottot hirdet, olykor meg annyira belejön a harcba, hogy még azt is letagadja, ami szimpla tény.

Figyelmébe ajánljuk