Pályázaton keres politikusjelölteket Szanyi Tibor pártja, neotonos a zsűritag

  • narancs.hu
  • 2021. február 2.

Fekete Lyuk

Pál Éva egykori énekesnő már alig várja, hogy találkozzon a jelöltekkel. 

"Óriási érdeklődés hazánk első, országgyűlési képviselőjelölti pályázatán" címmel adott ki közleményt az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM), amelyet Szanyi Tibor, Kalmár Szilárd, Huszti Andrea és Székely Sándor hozott létre tavaly márciusban.

A közlemény szerint a párt "országgyűlési képviselőjelölt-állítási pályázatára" egy hónap alatt már több, mint százan jelentkeztek. A pályázat a "Balodal előválasztása" címet viseli, a jelentkezők közül a párt országos koordinátorai pedig eddig húsz főt választottak ki, akik részt vesznek a február közepén szervezendő második meghallgatáson, ahol a jelöltek személyesen is találkoznak a párt vezetőivel, majd kommunikációs gyakorlaton vesznek részt, illetve "elkészülnek az első fotók és videók". A párt programját "Igen Szocializmus"-nak hívják, ez kiemelt része lesz az eseménynek. 

A pártnak még decemberben egy celebet is sikerült igazolnia: "Pál Éva, a Neoton egykori énekese, a párt csepeli jelöltje és jelölt-koordinátora már alig várja, hogy találkozzon az összes előválasztottal, hiszen elképesztően sok fiatal és tehetséges ember jelentkezett. Az országosan ismert művésznő mindent megtesz, hogy pártja sikeres legyen, s ennek során már gőzerővel folynak a párt indulójának a felvételei."

Hozzáteszik, akik a második meghallgatáson is túljutnak, azon "már feladatokat fognak kapni, és megkezdik próbakampányukat a párt mentorainak segítségével".

Figyelmébe ajánljuk