Pataky Attila felmutatja a szeretetet és a fényt – de mi van a gázsival?

  • narancs.hu
  • 2014. június 23.

Fekete Lyuk

Pataky megjárta már a negyedik és az ötödik dimenziót, és hogy az egyik legnagyobb élménye az volt, amikor belülről simogatták az ufók.

Edda-koncert volt Egerben, ám előtte Pataky Attila külön is fellépett a városban, egy másik helyszínen. A Bors tudósít  részletesen az énekes élménybeszámolóval fűszerezett „tudományos” előadásáról, melyből a közönség egyebek mellett megtudhatta, hogy a „zene az egyik legmagasabb rezgésforma”, Pataky megjárta már a negyedik és az ötödik dimenziót, és hogy az egyik legnagyobb élménye az volt, amikor belülről simogatták az ufók.

false

 

Fotó: MTI – Zih Zsolt

A cikkből kiderült az is, hogy mivel az előadáson „a szeretet és a fény felmutatása” történt, Pataky nem is kért gázsit, csak szállás- és útiköltség-térítést.

Noha Pataky olyanokat is mondott, hogy az új pápát egy titkos háttérhatalom irányítja, a Rockefeller család vagyona pedig akkora, hogy a Föld összes lakójának jutna belőle 30 millió euró, minket egy olyan apróság is érdekelt volna, hogy a népszerű énekes vajon az egri koncertszervezőktől is elkérte-e a szállás- és útiköltséget?

Figyelmébe ajánljuk

Pénzbírságot kért ellenfelére a fideszes polgármester - kis magyar abszurd Bonyhádról

A fideszes polgármester, Filóné Ferencz Ibolya azt kifogásolta, hogy Száraz Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a saját Facebook-oldalán megosztott egy városi szervezésű eseményt. Pedig Száraz a bejegyzésben konkrétan feltüntette, hogy az városi esemény. A helyi és a területi választási bizottság is elég furcsán állt az esethez, ami így a Kúrián folytatódik.