Rogánné testhez tapadó fitneszruhát reklámoz városszerte
Ceci.jpg

Rogánné testhez tapadó fitneszruhát reklámoz városszerte

  • narancs.hu
  • 2019. április 1.

Fekete Lyuk

Sikeres családanya, sikeres vállalkozó és immáron sikeres modell is Rogán Cecília.

Ellepték a várost a Frenetic sportruházat óriásplakátjai, melyek érdekessége, hogy Rogán Antal propagandaminiszter felesége, Rogán Cecília feszít rajtuk. Rogánné nagyon odateszi magát, megmutatja mindenét a testhez tapadó ruhában. Nézzék csak a fotót, amit olvasónktól kaptunk:

false

A plakátot máshol lefotózta a hvg.hu és a 444 is, tehát komoly kampányról beszélhetünk. Ez utóbbi azt is hozzáteszi, hogy a cég Instagram és Facebook oldalán is Rogánné feszít barátnőjével, Sarka Katával.

Rogánné legutóbb március végén az Inspiráló Nők Díjátadóján keltett feltűnést ruhájával, amire mi nem is találunk szavakat:

Mivel a divathoz mi nem értünk, inkább idézzük Náray Tamást, aki két héttel ezelőtt a következőket nyilatkozta a Magyar Narancsnak:

Mert egy állami tisztviselő felesége nem filmsztár a vörös szőnyegen, elegánsnak kell lenni, de nem kirívónak. Egy idő múlva láttam, hogy többen nem hallgattak rám. A mai napig nem értem, hogy egy államfő beiktatásán hogyan lehet áttetsző muszlinszoknyában, nyitott szandállal megjelenni. Vagy egy templomi esküvőhöz miképp passzol a mellkidobós, hát nélküli ruha. Miközben leghangosabban ők kiabálnak a tiszteletért. Nem kritikának szánom, de talán ezt a műhaj-műszempilla-műmell stílust meg kellene hagyni a popsztároknak, dj-knek, illetve az escortok világának.

Figyelmébe ajánljuk