Káposztafejű Karácsony, török migránskaraván - nagyot ment a NER-rajongó elemző

  • B.P.M.
  • 2019. április 1.

Fekete Lyuk

Manfred Weber pedig hűségesküt tett a baloldalnak.

„A zuglói parkolási botrány cseppben a tengerként mutatja az ellenzék sanyarú helyzetét, hiszen a különböző pártok egymást támadják, miközben összefogásról beszélnek. Ez valahol érthető, hiszen csak egymás rovására erősödhetnek” - nyilatkozta a Fidesszel erősen szimpatizáló Kiszelly Zoltán a Magyar Hírlapnak.

Véleménye szerint Karácsony Gergely politikusként gyenge: a főpolgármester-jelöltnek állt zuglói polgármester a botrányos parkolási szerződés esetén korábban élhetett volna a vétójával, sőt nem kellett volna előterjesztenie a vitatott szerződést: „Most azt mondja, nem ér a nevem, káposzta a fejem. Csakhogy ez nem jó magyarázat. Felmerül ugyanis a kérdés: hogy akar így valaki főpolgármester lenni?” - mondta a politológus. Érdekes, hogy Karácsonyt azért támadja, amiért az elismerte, a Fidesz a helyi MSZP-sekkel együttműködve mutyizik. Magyarán a kormánypárti Kiszelly azért bírálja Karácsonyt, amit a Fidesz tett. De ezt a csavart sem ő találta ki, korábban Tarlós István állt elő ezzel a trükkel.

Kitért az európai parlamenti választásokra is: mint fogalmazott, bár az EP-választás esetében a gyakorlatban is egymással versengenek az ellenzék pártjai, elkezdődött a közös jelöltek bejelentése az önkormányzati voksolásra. Úgy látja, a „borzalmas tagság”, a liberális értelmiség és a legújabb, Lengyelországban és Szlovákiában már bevált Soros-terv is egy akolba terelné a bevándorláspárti formációkat.

Valós veszélynek nevezte, hogy a dél-amerikaihoz hasonló migránskaraván indul el Törökországból. Szerinte ez a jelenség, valamint az „ISIS-hóhér” magyarországi elfogása is bizonyítja: igazak és valósak az Orbán-kormány aggodalmai a bevándorlással kapcsolatban „Ráadásul eközben egyes nyugati tagállamokban a családegyesítések révén egykori terroristákat fogadnak vissza, Brüsszelből pedig továbbra is lépésről lépésre próbálják letolni a torkunkon a bevándorlás támogatását, a 'hátsó ajtón keresztül viszik be a különböző javaslatokat'. Angela Merkel minap megerősítette: olyan nincs, hogy valaki nem fogad be migránsokat” - tette hozzá.

Végül Kiszelly Manfred Weberről, az Európai Néppárt csúcsjelöltjéről is értekezett egy sort: „Manfred Weber hűségesküt tett a baloldalnak. Orbán Viktor már korábban vázolta, irányvita zajlik az EPP-ben, a 'mainstream a balliberális oldalról keres támogatókat, a kormányfő pedig a keresztény értékeket erősítené'.”

Na, miért ment Weber tegnap pont a Mazsihiszhez és a CEU-hoz? A kormánylapból kiderül!

A Néppárt csúcsjelöltje csak arra vágyhatott, hogy egyszer végre békén hagyják.

Figyelmébe ajánljuk