Toroczkai: „Ha a cigányok Szibériából jönnének haza, akkor bodzatermesztésbe fognának”

  • B.P.M.
  • 2019. április 2.

Fekete Lyuk

A Mi hazánk elnöke nem érti, „miért tartjuk el Szita Bence gyilkosait, ahelyett hogy már rég kivégeztük volna őket.”

Lakossági fórumot tartott a Mi hazánk mozgalom Érden, ahol a párt elnöke, Toroczkai László is beszédet mondott:

„Másfél évig hallgattam a kormánymegbízottaktól, hogy jajj Toroczkai úr ez [a határkerítés] hülyeség, baromság, az unió sosem fogja hagyni, Brüsszel megfogja akadályozni és az osztrák kormány is. Erre megépítettük a kerítést, ami megváltoztatta az osztrák, az olasz kormányt, lassan az egész Európai Uniót.”

 

Torockai hozzátette, ugyanilyen a pártnak hasonló ötlete a szibériai bérrabtartás: „az enyingi cigánybűnözök nem luxusautóval jönnének ki Marian Cozma kézilabdás meggyilkolása után röhögve a börtönből, mennének szabadulóbulit tartani a luxusautóval Enyingre megfélemlíteni a tisztességes dolgozó magyar embereket. Hanem, mondjuk ha Szibériából, a Fekete Delfinből [Oroszország egyik legkeményebb börtöne - a szerk.] hazajönnének pár év után, akkor valószínűleg bodzatermesztésbe fognának”

 

Torockai azt is elmondta, hogy Szita Bence gyilkosait napi 10-12 ezer forintért tartjuk, „ahelyett, hogy már rég kivégeztük volna őket.”

Kapcsolódó:

Nem gatyázik Toroczkai pártja: újranyitná a szibériai gulágokat és magyar rabokat deportálna

A Mi hazánk mozgalom bevezetné a halálbüntetést és az írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot. „A Mi hazánk mozgalom az egyetlen párt, amely az oktatásban szegregálna; amely népszavazást tartana az EU-tagságról; amely bevezetné a halálbüntetést; amely írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot; amely bevezetné a sorkatonai kiképzést; amely szerint létezik cigánybűnözés; amely akár bevezetné a szibériai bérrabtartást" - olvasható többek között a Mi hazánk mozgalom szórólapján.

Mindent megtettek a Mi Hazánk Mozgalom aktivistái, hogy tönkre tegyenek egy roma LMBTQ emberekről szóló filmvetítést Szegeden

Normalitásról papoltak a szélsőjobbos akciózók. Megzavartak és félbeszakítottak egy nyilvános, a roma LMBTQ embereket, valamint a roma nőket érintő társadalmi tapasztalatokról szóló rendezvényt a Mi Hazánk Mozgalom ifjúsági szervezetének aktivistái, a Mi Hazánk Ifjai Szegeden. Felszólították a résztvevőket, hogy „fejezzék be a homoszexualitás propagálását és reklámozását" - számolt be a szegedma.hu a történtekről.

Figyelmébe ajánljuk