Trump szerint ekkora De Niro IQ-ja

  • narancs.hu
  • 2018. június 13.

Fekete Lyuk

Várható volt, hogy az elnök válaszcsapásba kezd. Kim Dzsong Un sokkal jobban járt, mint a Dühöngő Bika.

Robert De Niro a minap az amerikai színházi életet (vagyis a Broadway show-kat) éltető Tony-díjátadón lépett a színpadra, és meglehetősen rövidre fogta. Ahelyett, hogy a világot jelentő amerikai deszkákról mondott volna valamit, a következő szavak hagyták el a száját:

false

„Csak egyvalamit fogok mondani, fuck Trump!”

Ami szabad fordításban annyit tesz: „Fuck Trump!”

A beszéd idején Donald Trumpot épp Észak-Korea kötötte le, valami atommentesítési dologról volt szó, a lényeg, hogy az őt lefuckozókra mindig azonnal reagáló elnök ezúttal érthető késéssel válaszolt De Niro fuckjára, de a Twitter-visszacsapás így sem maradt el.

Magyar idő szerint tegnap este meg is érkezett az elnöki Twitter-üzenet, melyben Trump „egy nagyon alacsony IQ-jú illetőnek” nevezi a színészt.

„Robert De Niro egy nagyon alacsony IQ-jú valaki, aki túl sok ütést kapott a fejére igazi bokszolóktól a filmjeiben. Néztem őt tegnap este és őszintén hiszem, hogy megrészegült a sok ütéstől.”

Ezek után az amerikai elnök még felhívja a figyelmet, hogy De Niro valószínűleg nem látja, milyen remekül muzsikál a gazdaság, majd még egy kicsit sértegeti (Wake up Punchy!) De Nirót.

Figyelmébe ajánljuk