Urizálási útmutató készült NER-lovagok számára

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 13.

Fekete Lyuk

Az Index véleménycikkéről nehéz eldönteni, komoly vagy vicc.

Akinek a közpénz újraelosztásából jachtra is telik, viselkedjen felelős újgazdagként. Gondoljon arra, hogy az ellenzéki média fotósai fényképezni fogják, ezért minden, amit visel, eszik, iszik, magyar eredetű és különleges minőségű legyen, ne silány tömegtermék.

Erről szól az Index keddi véleménycikke, amely a pannonhalmi és zirci söröktől az iparművész által készített hátizsákon és magyar cipészek munkáin át az öltönyökig sok mindent felsorol, aminek helye lehet a magára valamit is adó gazdag ember környezetében. 

Az írás szerint mindez azért fontos, mert már van mire büszkének lennünk, vannak élvonalbeli termékek, amelyeket magyarok készítenek, és fontos, hogy ezzel a nemzeti burzsoázia is tisztában legyen.

„Aki NER-milliárdos vagy NER-beszállító több száz milliós forgalmú cég vagy vagyon birtokosa, az tudja, mindez milyen nagy eredmény. A közösségnek, Magyarországnak ad vissza az, aki hatalmas bevételekkel rendelkezve vásárlásaival és a nyilvánosság előtti fogyasztásával nem jófejkedő adományozóként, hanem természetes vásárlóként fogyasztja azt a magas színvonalú terméket vagy használja azt a magyar szolgáltatást, amely színvonalért amúgy sem sajnálja a pénzt” – érvel az írás. 

Lehet vele vitatkozni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk