Valószínűleg Magyarországon tölti a húsvétot Orbán nagy csodálója, a szélsőjobboldali holland politikus, Geert Wilders

  • narancs.hu
  • 2019. április 20.

Fekete Lyuk

Legalábbis egy Facebook-bejegyzéséből erre lehet következtetni.

A hvg.hu vette észre, hogy Greet Wilders, a szélsőjobboldali holland Szabadságpárt elnöke egy Kőbányai sörről posztolt a Facebookon, amiből arra lehet következtetni, hogy Magyarországon tölti a húsvétot. Ez egyébként nem lenne meglepő, hiszen Wilders gyakran jár Magyarországra, hiszen 1992-ben elvette a magyar származású Márfai Krisztinát.

Wilders egyenesen hősnek és példaképnek tartja a magyar kormányfőt, meg persze a migráció ellenes törekvések élharcosának, aki megőrzi a saját kultúráját és erősíti a nemzetállamot:

Orbán egy újabb futóbolonddal melegedett kicsit össze, de mélyen hallgatott az afférról

Na, Geert Wildersszel is megvolt végre a nagy találkozás. Magyarországon haknizott Geert Wilders holland szélsőjobboldali politikus, a bevándorlásellenes holland Szabadságpárt (PVV) vezetője. Magyarul is megjelent, a Hit Gyülekezete könyvkiadója (!) által gondozott Halállistán. Az iszlám háborúja a Nyugattal és velem című könyvét promózta, de találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel is.

Figyelmébe ajánljuk

A pénztelenség segíthet a Homokhátságon

Lényegében elkaszálta a kormány a Homokhátság, pontosabban a Duna-Tisza-köze vízpótlási projektjeit. Egy határozatban a leghátulra sorolták a beruházást, így aligha lesz esély arra, hogy megvalósuljon. Elsőre rossz hírnek tűnik ez, valójában ennél jobb nem is történhetett volna a térséggel.