Baromi jó lett az új magyar csecsemőrablós road movie előzetese

  • narancs.hu
  • 2018. június 20.

Film

Várjuk.

„Kidobtak otthonról és az utcán vagyunk egyedül és nem tudom, hogy mit csináljak” – indít a trailer, és bár már ez is elég erős, innen csak felfelé megy az elkövetkezendő egy percben: elszabadul a gumidelfin, hiába dobják el a házi tyúkot, pisztollyal lőnek az égbe, emberre, felsír egy újszülött.

Mutatjuk a hivatalos szinopszist:

„A Virágvölgy Magyarországon játszódik, napjainkban. Egy külvárosi lakótelepen unatkozó Bianka hirtelen felindulásból ellop egy csecsemőt, majd kénytelen apát és otthont keresni, azonban senki sem fogadja be. Már-már feladná, mikor véletlenül találkozik a munkásszállón élő, jószívű Lacival, aki segíteni akar az utcán rekedt anyának és eldönti, hogy mindenáron otthont teremt számukra.”

A filmet a jövő héten mutatják be a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon, rendezője Csuja László, akinek ez az első játékfilmje.

A Virágvölgy a Filmalap Inkubátor-programjában készült. A főszerepekben amatőr színészek láthatók, Berényi Bianka Instagram-sztár és az EU Cannibal énekese, illetve Réti László többszörös speciális olimpiai bajnok.

Mozikba nyár végén kerül majd.

Figyelmébe ajánljuk