Ebből a fajta lisztből ne süssön, inkább vigye vissza a boltba!

  • narancs.hu
  • 2022. április 9.

Gasztro

Idegen anyag lehet a Nagyi Titka egyes csomagjaiban. 

Visszahívja a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az 1 kg-os kiszerelésű Nagyi Titka búzafinomliszt egyes csomagjait idegen anyag esetleges jelenléte miatt. 

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy a komáromi GoodMills Magyarország Malomipari Kft. 17.01.2023. minőségmegőrzési idejű Nagyi Titka búzafinomliszt 1 kg nevű termékét ne használják fel!  Az érintett termék gyártási azonosítója: 17.01.2023 K/21/07:09/1. 

Az érintett termék a vásárlás helyére visszavihető, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik. A gyártó a visszahívásról a honlapján tájékoztatta a vásárlóit. 

A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékre vonatkozik, a többi Nagyi Titka liszttel nincs gond. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?