Egymilliárd forintot vett ki Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata a közös cégükből

  • narancs.hu
  • 2024. június 11.

Gazdaság

Elvileg egy minimális látogatottságú bulvárblogot üzemeltetnek, mégis milliárdok jönnek ki belőle.

Megvárta a választás másnapját pénzügyi beszámolója feltöltésével Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata cége, a Top News Hungary – írja a K-Monitor.

Rogán Cecília és Sarka Kata

 
Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata
Fotó: MTI
 

A Rogán Antal volt miniszter exfelesége és a különféle NER-közeli szereplők közt mindig otthonosan mozgott barátnője tulajdonában lévő cég tulajdonképpen a magyar média csúcsprodukciója: elvileg csak egy bulvárblogot üzemeltet, itt pedig állami cégek hirdetnek, ehhez képest a twn.hu adózott eredménye 2019-ben 151 millió, 2020-ban 561 millió, 2021-ben 1,33 milliárd forint lett, majd ezen a szinten stabilizálódott, 2022-ben 1,36 milliárd forint adózott eredményt produkált a cég.

2023-ban 1,1 milliárd forint adózott eredménnyel zártak, a két üzletasszony 1 milliárd 56 millió forint osztalék kivételéről döntött. A cégnek 80 százalékban tulajdonosa Rogán-Gaál, 20 százalék pedig Sarka Katáé.

A cég kilenc embert foglalkoztatott tavaly, az ő összes bérköltségük 64,5 millió forint volt, ami azt jelenti, hogy ők nem részesültek a tulajdonosokhoz hasonlóan az összbevételből.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk