Eltörli vagy megemeli az árstopos termékek vásárlási limitjét a Tesco

Gazdaság

Az akció március 29-től április 8-ig érvényes.

A húsvéti nagybevásárlásra való tekintettel a Tesco megemeli, egy esetben pedig teljesen eltörli az ársapkával ellátott termékek vásárlási limitjét - írta meg az állami hírügynökség az áruházlánc tájékoztatása alapján.

A Tesco-Global Áruházak Zrt. közleménye szerint március 29. és április 8. között a literes kiszerelésű napraforgó étolaj esetében 4 liter, a búza finomliszt esetében 10 kiló, a csirkemell és csirke farhát esetében 4, a sertéscombnál 6 kilogramm, a burgonyánál pedig 12 kiló lesz az egy vásárlás alkalmával maximálisan megvehető mennyiség. A tojás esetében az áruházlánc pedig teljesen eltörli a vásárlási limitet.

Az áruház érvényben lévő szabályzata szerint egy vásárlás alkalmával a literes kiszerelésű napraforgó étolajnál 2 liter, a búza finomliszt, a csirkemell, a csirke farhát és a lédig étkezési burgonya esetében 2 kiló, a sertéscombnál 4 kilogrammos, a frisstojásnál pedig vagy egy 30 darabos tálca, vagy egy 10 darabos doboz a megengedett mennyiség.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk