Forgószéket és tortát hív vissza az IKEA

  • Narancs.hu/MTI
  • 2022. december 21.

Gazdaság

Az antracit színű Odger csillag alakú lába eltörhet, az egyik tortában pedig fémtárgyat találtak.

Az IKEA visszahívja a saját gyártású és forgalmazású – 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott – antracit színű Odger forgószéket.

A visszahívást azzal magyarázzák, hogy fennáll a veszélye annak, hogy a szék csillag alakú lába eltörik, ami esés- és sérülésveszéllyel járhat a használókra nézve.

Az IKEA mindenkit arra kér, aki ilyen forgószéket vásárolt, hogy ne használja a terméket, és vigye vissza, hogy visszakapja a teljes vételárat.

A széken a 22 az évet, a 21 a gyártás hetét jelöli.

A visszavételhez a vásárlás tényét nem kell nyugtával vagy számlával igazolni.

A társaság szerdai közleményében arról is tájékoztat, hogy az Almondy visszahívja az IKEA által forgalmazott, L2140 tételkóddal és 2023. 11. 18. minőségmegőrzési dátummal rendelkező 400 grammos Almondy Daim mandulatortát, mivel az egyik tortában fémtárgyat találtak.

Az Almondy azt kéri a vásárlóktól, hogy vagy vigyék vissza a terméket abba az áruházba, ahol megvásárolták, hogy visszakapják a teljes vételárat, vagy forduljanak az Almondyhoz a www.almondy.com címen.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk