Hétfőtől bezár 366 posta az országban

  • narancs.hu
  • 2022. november 11.

Gazdaság

Ma vannak utoljára nyitva az ország 211 településén az ideiglenes bezárás előtt.

A postákra is vonatkozik a 25 százalékos kormányzati megtakarítás, emiatt határozatlan időre szüneteltetik szolgáltatásaikat az ország 211 településén.

A bezárásokat még október végén jelentette be a Magyar Posta, azt a 740 munkavállalót, akiket ez érint, más településekre irányítják.

A Posta vezetésében is változások történtek. Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter Balczó Barnabást javasolta a Magyar Posta vezetőjének, akitől elvárja, hogy tegye fenntarthatóvá és teljesen újítsa meg a társaság belső működését annak érdekében, hogy a Magyar Posta, mint az ország legnagyobb postai szolgáltatási és csomaglogisztikai vállalata megfeleljen a 21. század elvárásainak. Ennek értelmében a Postának ügyfélközpontú, versenyképes, digitális és szolgáltató szemléletű, modern állami vállalattá kell válnia.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk