Több vezetőt is leváltottak a Magyar Postánál

Belpol

Nagy Márton miniszter kedden javasolt új elnök-vezérigazgatót az állami vállalat élére. 

A Magyar Posta több vezető beosztású munkatársának felmondtak – értesült a Narancs.hu. Írásban megkerestük a céget, hogy megtudjuk, pontosan kikről van szó és mi indokolta a leváltásukat, egyelőre nem kaptunk választ. Telefonon is megkerestük a sajtóosztályt; értesülésünket nem cáfolták, kérdéseink megválaszolásáig türelmünket kérték. 

Kedden Nagy Márton gazdtaságfejlesztési miniszter Balczó Barnabást javasolta a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatójának, aki 2016 óta a vállalat felügyelőbizottságának az elnöke. A miniszternek komoly elvárásai vannak vele szemben: azt szeretné, hogy tegye fenntarthatóvá és teljesen újítsa meg a társaság belső működését. 

Mint ismert, a vállalat november 11-ig 210 településen ideiglenesen bezár 366 postát, és elküld 300 munkavállalót. A postabezárások ellen még fideszes városvezetők – köztük ZalaegerszegRákosmente és Békéscsaba polgármestere – is felszólaltak. 

Amint választ kapunk kérdéseinkre, frissítjük cikkünket. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk